Sadržaj rubrike
›› Karas d.o.o.

E-mail lista
Primajte obavijesti o našim proizvodima

Karas d.o.o.

Karas d.o.o.

ODRŽAVANJE, IZRADA I POPRAVAK AUTO I TRAKTORSKIH PRIKOLICA KAO I SVIH VRSTA POLJOPRIVREDNIH PRIKLJUČAKA I ORUÐA

Karas d.o.o. bavi se proizvodnjom metalne galanterije, a najzastupljenija su čelična užad i pribor. U širokoj paleti proizvoda nalazi se i naprava za prenošenje ležećih bubnjeva, zatim čelično uže za vuču automobila, auto kuke i ruda za vuču teretnih vozila.Osim navedenog Karas d.o.o. proizvodi nerotirajuću užad, lance, gurtne i kudelje, a također smo i jedni od rijetkih koji spajaju čeličnu užad bez udebljanja. Izrađujemo i sve vrste čeličnih užadi, bilo pletenjem ili strojnim prešanjem, a pri tome je bitno spomenuti gurnirano čelično uže koje se koristi za dizanje i prenošenje predmeta osjetljivih površina koje se pri transportu ne smiju oštetiti. Vijek trajanja ove vrste užeta je znatno duži od trajanja užeta bez gume.

Novo u ponudi Karas d.o.o. su užad i oprema za tirfor dizalice i vilice za prijenos paleta koje se koriste u ciglarskoj industriji.

U ponudi poduzeća Karas d.o.o. još se mogu naći stezaljke, priveznice, spiralno čelično uže u bužiru s izradom završetka te ostali prateći materijal za građevinsku mehanizaciju.

Svi proizvodi su zakonski atestirani.


Prikaz veće karte